Zoek


We zijn weer begonnen! En we hebben er zin in. 
En om elkaar wat beter te leren kennen, hebben we op dinsdag 28 augustus een kennismakingsdag. De leerlingen komen gewoon om half 9 naar school en zijn om half 3 klaar. Voor de leerlingen worden diverse sportactiviteiten georganiseerd. De 5e jaars leerlingen van onze school hebben inmiddels gehoord dat ze geslaagd zijn. Alle kandidaten hebben hun Entree opleiding gehaald. Op maandag 2 juli krijgen de geslaagden hun welverdiende diploma.

Vorige week hebben enkele 5e jaars deelgenomen aan een survivalkamp in de Ardennen. Er zijn behoorlijk wat angsten overwonnen tijdens de activiteiten. Maar er was ook heel veel lol. Het was een hele mooie ervaring voor de deelnemers.

Vrijdag 22 juni was het tijd voor het gala. In de meest bijzondere voertuigen kwamen de dames en heren naar school voor hun eindfeest. De leerlingen zagen er op en top uit. Er was op het plein een Pop-up Café neergezet waar de leerlingen konden chillen en een drankje konden bestellen. Ook het gala was weer een top activiteit.  

Op 2 juli sluiten we de festiviteiten rondom de diploma's af met een uitreiking van het welverdiende diploma.Tijdens de NPO Sportdag voor de onderbouw is het Baanderherencollege verkozen tot beste school. Dit kwam door de uitzonderlijk goede, sportieve prestaties van de leerlingen van onze school. 

Voor de leerlingen van fase 1, 2 en 3 waren diverse sporttoernooien georganiseerd. Er was een zeskamp geregeld waar bij onder andere diverse luchtkussens klaar stonden. De deelnemers namens onze school hebben hard gestreden, maar de school uit Veghel sleepte hier alle prijzen in de wacht.

Tijdens het meidenvoetbal was het team van onze school aast onverslaanbaar. De meiden haalden dan ook de eerste prijs en sleepten een mooie beker in de wacht.

Ook bij het uni-hockey waren de leerlingen van onze school heer en meester. Het team won de eerste prijs en ook een mooie beker. 

Tenslotte was er nog het jongensvoetbal. Dit was verdeeld in 2 competities: de Champions League en de normale competitie.  De jongens van de Champions League spelden een aantal spannende wedstrijden, maar konden de beker net niet binnen slepen. In de andere competitie won het team van Boxtel 2 wel de eerste plaats. En ook daar hoorde een beker bij.

Tijdens de prijsuitreiking werd het feest compleet. Het Baanderherencollege won de prijs voor de beste school. Daarnaast was er ook nog een mooie tweede plaats bij de sportiviteitsprijs. daar was geen beker voor, maar ook daar zijn we als school super trots op.

Het mooie en warme weer zorgde voor een gezellige sfeer tijdens de succesvolle sportdag van dit jaar. Sportdag in Oss
12-4-2018

Dinsdag 10 april was de jaarlijkse NPO sportdag voor de bovenbouw. De leerlingen van diverse Praktijkonderwijsscholen streden sportief om de er van hun school. De leerlingen konden onder andere voetballen, tafeltennissen, trefballen en basketballen. Bij het bowlen behaalde Julian de eerste plaats en sleepte daarmee een mooie beker binnen voor onze school. Met enkele tweede en derde plaatsen, waren de prestaties van onze school prima. Goed gedaan, allemaal!Beste leerlingen,
Al jaren doen leerlingen van het BHC mee aan wedstrijden om hun talenten te laten zien. Zo hebben we al verschillende keren in de finales van de OMO-prijzen gestaan en ook bij de Skillstalent wedstrijden scoren we regelmatig goed. Vorig jaar nog kampioen van Brabant en tweede bij de landelijke wedstrijden.

Ook dit jaar weer mogelijkheden om te laten zien waar jij goed in bent, waar jouw talent ligt. Bekijk het filmpje én……..als je er iets voor voelt neem dan contact op met je docent.

Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

Aanmeldbrochure

Schoolgids 2018-2019

 
Agenda

  • 15 t/m 19 oktober - Herfstvakantie
 
BHC-Praktijkonderwijs | Baanderherenweg 2 | 5282 RJ Boxtel | Postbus 141 | 5280 AC Boxtel | Tel. 0411 - 676 924 | info@proboxtel.nl | Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV