Zoek


Introductiemiddag
31-8-2017

Op dinsdag 12 september hebben alle leerlingen van het Praktijkonderwijs een introductiedag gehad. In sporthal De Braken hebben ze kennisgemaakt met alle docenten, medeleerlingen en allerlei sport en spelactiviteiten. Zo werd er Jeu des Boules gespeeld, maar ook gebasketbald, gevoetbald en tennis gespeeld. Het was een gezellige en leuke dag, waarbij leerlingen en docenten op een fijne manier samen de activiteiten hebben gedaan.Onder grote belangstelling hebben de examenkandidaten op maandag 4 juli hun diploma en certificaat in ontvangst mogen nemen. Over de catwalk liepen de geslaagden naar hun mentor om het felbegeerde papiertje in ontvangst te nemen. Na afloop werd er nog even nagepraat over de mooie schoolcarrière van de geslaagden.

Wij feliciteren alle 5e jaars leerlingen met hun behaalde resultaat:

Plant en (groene) leefomgeving: Marco Gubbels, Mike Hoenselaar en Patricia Wolf.
Installatie- en constructietechniek: Derek van Boxtel, Stein van de Plas en Rick Gerrits.
Bouw, wonen en onderhoud: Ron van de Burg, Echiendo Eijkemans en Tim van Esch.
Logistiek: Roel van de Wiel, Dennis Christ, Cas Hoezen, Brian Liebregts en Koen van Brunschot
Verkoop en Retail: Jessey van Dinter, Famous Emmanuel, Boody van Weert, Lisa Vissers, Aliya Ouahib, Mahamed Achmed Osman, Safwan Al Navkosh, Salim Benhadi.
Dienstverlening en zorg: Cheyenne Mutsaers, Ömer Yilmaz, Chelsey van Driel, Stef Tielen, Tess Scheepens
Certificaat Praktijkonderwijs: Niels Langeweg en Eline van Berkel.

Veel succes op jullie nieuwe school en op je werkplek!

  De afgelopen weken zijn de leerlingen van fase 5 bezig geweest met de praktijkexamens. En trots kunnen we melden dat alle kandidaten geslaagd zijn voor hun praktijkexamens. De leerlingen hebben examen gedaan in Bouw breed, Metaal/electro, Transport en Logistiek, Dienstverlening en Zorg, Groen en Handel en Verkoop.

We feliciteren alle geslaagden met dit mooie resultaat.Het Baanderherencollege heeft dit jaar weer meegedaan met de OMO-Praktijkwerkstukprijs. De werkzaamheden aan de Basiliek van Boxtel was het project waarmee we hebben meegedaan. Het opknappen van het carillon, het aanwassen van de verlichting en het schilderen van diverse balken, zijn slechts een paar van de werkzaamheden waarbij onze leerlingen hebben geholpen. De leerlingen van het VMBO en het Praktijkonderwijs werken samen aan deze opdracht. 

 Dit prachtige project werd door de jury geprezen voor de prachtige samenwerking tussen leerlingen en de vrijwilligers van de kerk. Ook het nut voor de samenleving werd als positief genoemd. Dit leverde een mooie tweede plaats op. 

Via deze weg willen we de leerlingen en docenten die zich ingezet hebben voor het opknappen van de Basiliek, enorm feliciteren met hun mooie tweede plaats.
mobiNukeAanmeldbrochure

Schoolgids 2017-2018

 
Agenda

  • Deze week geen agenda items


 
BHC-Praktijkonderwijs | Baanderherenweg 2 | 5282 RJ Boxtel | Postbus 141 | 5280 AC Boxtel | Tel. 0411 - 676 924 | info@proboxtel.nl | Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV